2015 MART AYI MECLİS KARARLARI

2015 MART AYI MECLİS KARARLARI

BELEDİYE    MECLİSİNİN  03/03/2015  TARİH  VE  3  SAYILI  TOPLANTISINA

AİT    KARAR     HULASASIDIR

İÇTİMA  DEVRESİ                                                                  OLAОAN  TOPLANTI

2015/3

İçtima  Tarihi

03/03/2015

KARAR NO  14 :    Belediye  Meclisinin  03/02/2015  tarih  ve  2  sayılı  bileşimine  ait  meclis  kararları  meclis  üyelerine  dağıtılıp, okunarak  görüşülüp  mevcut  üyelerin  kabul  oyları  ile  oybirliği  ile  kabul   edildi.

KARAR  NO  15 :  Küçük  köy , Salova, Veliköy, Serpil, Taşlıtepe  Mahalleleri, Eskiköy , Sarıca Köy grup  yolunun  bozuk  olan  kısımlarının  onarımının  yapılmasına, ayrıca  bu  yolun  Büyükşehir  Belediyesi  yol  ağı  içerisinde  olduğundan  kapsamlı  bir  bakımın yapılması  için  Trabzon  Büyükşehir  Belediyesine  yazı  yazılmasına  mevcut   üyelerin  kabul  oyları  ile  oybirliği  ile  karar  verildi.

Coşkun YILMAZ                                            Hatice KOBYA                           Hakan KOCAMAN

Belediye  Başkanı                                            Meclis Katibi                               Meclis  Katibi

Meclis  Başkanı